Wandeling naar de abdij

DOETINCHEM - Op vrijdag 4 februari wordt er vanuit het Slangenburgse kerkje aan de IJzevoordseweg 35 een inspirerende wandeling gehouden naar de Sint-Willibrordsabdij. 

Vanaf 10.15 uur zijn de deelnemers aan de wandeling welkom voor koffie bij het startpunt. Na een kort meditatief moment om 10.45 uur in een ruime kring binnen in het kerkgebouw wordt deels in stilte, deels in gesprek met elkaar een uur gewandeld door de Slangenburgse natuur naar de abdij.
Na het meemaken van het middaggebed van de monniken in de kapel van 12.15 tot 12.30 uur begint de terugtocht weer in stilte. Halverwege wordt de van huis meegebrachte lunch gegeten in de buitenlucht. Kosten 4 euro per persoon. Opgave van tevoren is niet noodzakelijk. Info: www.spoorzoekenslangenburg.nl.


Verzamel beurs

DOETINCHEM - De Seniorenvereniging Doetinchem houdt weer haar verzamelbeurs op dinsdag 8  februari. De beurs wordt gehouden bij de Deale van 9.00 tot 12.00 uur aan de Stevinlaan 9 te Doetinchem, nabij het winkelcentrum Overstegen. De beurs omvat postzegels, munten, ansichtkaarten et cetera. Handelaren kunnen tafels reserveren, een ruiltafel is beschikbaar. Bezoekers worden verzocht een consumptie bon te nemen in verband met de kosten. Er is een mogelijkheid voor taxatie. Inlichting en reservering: R.Hartgers, 0314-330992, roelofhartgers@gmail.com.