Vacatures vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligersvacaturebank coördineert vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures.

Scouting Graaf Otto Groep Doetinchem zoekt leiding voor de kampen in de weekenden en voor het zomerkamp. Het gaat om de scouts in de leeftijd van 11-15 jaar. Je helpt mee met de organisatie en maakt deel uit van het leidingteam. De inzet is wekelijks op zaterdagmiddag 13.30-17.30 (de opkomst is van 14.00-17.00 uur). Scoutingervaring is geen vereiste, veel belangrijker is het of je het leuk vindt om kennis op te doen over de technieken en deze actief en positief over te brengen.

Als het goed gaat, vindt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 mei a.s. de Avond4daagse in Doetinchem plaats. Deze wordt georganiseerd door de Avond4daagse Doetinchem. Zij zoeken versterking binnen het team van verkeersregelaars. Als verkeersregelaar sta je in de wandelweek tussen 17.30 - 20.30 uur op een vaste plek langs de route, om voor een veilige verkeerssituatie te zorgen. Dit doe je samen met je collega. Om als verkeersregelaar aan de slag te kunnen dien je met goed gevolg de e-learning te hebben gedaan die je wordt aangeboden, dit neemt 1 avond in beslag.

Festival BuitenGewoon zoekt een bestuurslid die zich voornamelijk bezighoudt met het zoeken naar financieringsmogelijkheden. Om het jaarlijkse straattheaterfestival in Doetinchem mogelijk te maken én gratis te blijven aanbieden aan een breed publiek, moeten fondsen en sponsoren worden gezocht en benaderd. Er zijn geen vaste werktijden; de werkzaamheden kun je naar eigen inzicht invullen. Gemiddeld 1 x per 6 weken een bestuursvergadering (van ca. 2 uur).

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op de website of bel 0314-366734.


www.vrijwilligerscen-traledoetinchem.nl