Muziek bi’j de Naobers 2022 gaat opnieuw online

DOETINCHEM - Het zal de liefhebbers van de jaarlijkse huiskamerconcerten, georganiseerd door Muziek bi’j de Naobers niet ontgaan zijn, dat door de coronamaatregelen dit festijn in 2021 niet door kon gaan.

Om de fans toch tegemoet te komen zijn, dankzij de welwillende medewerking van Paul van Druten opnames van 18 uiteenlopende optredens gemaakt. Deze staan op onze website www.muziekbi-jdenaobers.nl, de Facebook-pagina en onze afspeellijst op het Youtube-kanaal van Paul van Druten, waar ruim 6000 views zijn verkregen.
Ondanks dit feit weegt online kijken niet op tegen het live meemaken van een huiskamerconcert en het plezier dat je dan hebt door de persoonlijke ontmoetingen.
Voor 2022 had het bestuur goede hoop dat opnieuw een huiskamerfestival georganiseerd zou kunnen worden. Ondanks het feit dat de maatregelen versoepeld gaan worden, is besloten dat er nog een jaartje gewacht wordt met het opstarten van een nieuwe versie van Muziek bi’j de Naobers. "We hopen dat in 2023 de situatie zich zodanig heeft ontwikkeld dat mensen een huiskamerconcert weer veilig kunnen bezoeken. Op dit moment lijkt het nog te vroeg daarvoor", aldus de organisatie. "In het najaar van 2022 weten we meer en besluiten we wanneer de volgende editie van Muziek bi’j de Naobers in 2023 live kan plaatsvinden."