Vacatures vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligersvacaturebank coördineert vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures.

De Zonnebloem Doetinchem, afdeling Centrum-Oost zoekt iemand die de maandelijkse activiteiten-flyer, bij hun gasten thuis wil bezorgen. Maar ook het bezorgen van een paas- of kerstattentie. De inzet is in overleg, 2 à 3 uren per maand.

In het kader van NL Doet, welke plaatsvindt op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart a.s. heeft het Dierencentrum Achterhoek ook hun korte klus op onze vacaturebank geplaatst. Zij zoeken vrijwilligers voor het plaatsen en monteren van tuinschermen rondom de speelweides van de honden. Er wordt gezorgd voor de inhoudelijke/technische begeleiding én voor de inwendige mens.

Wil jij ook een dagje ertoe doen en het verschil maken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 11 & 12 maart 2022 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, helpt een sociaalmaatschappelijke organisatie én het is nog gezellig ook! Misschien ook leuk om dit samen met iemand te doen. Kijk voor meer info op de website van NL Doet en ga op zoek naar organisaties uit de gemeente Doetinchem en omgeving.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.