Nominatie Beste raadslid

DOETINCHEM - Bij de verkiezing voor beste Raadslid van Nederland is Doetinchems Raadslid Maarten op de Weegh genomineerd. Mocht Maarten (PvdA) winnen, dan mag hij zich 4 jaar lang “Het Beste raadslid van Nederland” noemen. Een titel die nog geen enkele Achterhoeker heeft gekregen.

Maarten wordt in de nominatie geroemd om zijn goede debat, maar vooral om zijn activiteiten buiten de raad. Met zijn werk voor de Voedselbank, het opstarten van sociale projecten en met het organiseren van 800 kerstdiners voor minima in Doetinchem, zet hij zich zowel in als buiten de raad in voor kwetsbare mensen.
Maarten op de Weegh: “Ontzettend leuk om te zien dat mijn werk ook gezien wordt. Als raadslid hoor je in mijn ogen ook vooral buiten de raad actief te zijn. Daar ligt dan ook mijn passie en daar weet ik de mensen ook te raken. Ik was wel wat verrast door de nominatie. Ik zie deze nominatie dan ook vooral als steuntje in de rug. Om vooral meer te doen, van wat ik nu al doe voor Doetinchem.”
Met de verkiezing van het beste Raadslid van Nederland vragen de Volkskrant, campagnebureau BKB, het periklesinstituut, de Nieuws BV en Talkshow M, aandacht voor het belang van de lokale politiek. Door een groter podium krijgen raadsleden de kans om het belang van hun vak en hun verdiensten aan een breder publiek te tonen.

Stemmen op Maarten kan nog via https://besteraadslid.nl/raadslid/maarten-op-de-weegh