van links naar rechts:Team supplement CLuka, Kiné, Inde, Laura, Rosaly, Daphne. Foto: Anne klein Gunnewiek
van links naar rechts:Team supplement CLuka, Kiné, Inde, Laura, Rosaly, Daphne. Foto: Anne klein Gunnewiek Anne klein Gunnewiek

Turnsters van Ypsilon succesvol na periode zonder wedstrijden

Sport

DOETINCHEM - Net zoals alle sporters hebben ook de turnsters van Ypsilon Doetinchem een hele lange periode niet deel kunnen nemen aan wedstrijden. Na een lange periode was het dan eindelijk weer zover. 

Met wat extra spanning hebben de turnsters het heel erg goed gedaan.
Op zaterdag 19 februari en 12 maart mocht het niveau 3 team met Nanne Kopmels, Lynn Knuman, Selin Aydin, Bo Huiskes en Jinthe Smits laten zien waar ze hard voor hadden getraind. Dit hebben ze uitstekend gedaan. Het team liet weinig punten liggen en werd tijdens beide wedstrijden 1e. Tijdens deze wedstrijd kwam ook senior turnster Rosanne Ruissaard in actie. Rosanne heeft al haar tegenstanders achter zich gelaten. Zij won beide wedstrijden het goud.
Op 12 maart werd er ook een wedstrijd geturnd in Nijmegen. Het team dat uitkomt in supplement C en bestaat uit Laura Polman, Luka Nijland, Inde en Kiné van Aken, Daphne en Rosaly Kolthof hebben ook een nette wedstrijd geturnd. Met een klein verschil op de nummer 1 namen zij het zilver mee terug naar Doetinchem. Met deze wedstrijd hadden zij zich kunnen plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap maar helaas haalden ze net niet genoeg punten om door te stromen.