Vacatures vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligersvacaturebank coördineert vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures.

Humanitas Achterhoek West zoekt vrijwilligers voor BOR (Begeleide OmgangsRegeling). Je helpt gescheiden ouders bij het afspreken én nakomen van een omgangsregeling. Het gaat erom dat kinderen contact kunnen hebben met beide ouders, ook als ze gescheiden van elkaar leven. Om deze taak uit te kunnen voeren ben je ouder dan 30 jaar. Voorafgaand volg je een training en heb je 2x per jaar een studiedag.
De Kledingbank Doetinchem zoekt secretariële ondersteuning. De werkzaamheden die daarbij horen zijn het bijhouden van de mailbox en informatie op de website en facebook zetten. Ook hoort het maken van verslagen van de bestuursvergaderingen, tot jouw taak (gemiddeld 8 à 9 verslagen per jaar). Daarnaast zijn er wat wisselende kleine taken zoals het aanmelden van vacatures of versturen van de nieuwsbrief. De tijden zijn flexibel, tijdsinschatting 4 uren per week. De vergaderingen vinden plaats op maandagavond.
Op Burenhulp vind je de hulpvraag Ik zoek een maatje. Een jongeman zoekt een maatje om samen een keer naar de stad te gaan om iets leuks te doen, samen te koken of te gaan wandelen.
Heb je belangstelling voor een vacature/burenhulp bericht? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.