Bootleg Sixties. Foto: Frank Emmers
Bootleg Sixties. Foto: Frank Emmers Frank Emmers

Swingend eerbetoon aan de beste muziek van de jaren ’60

Cultuur

DOETINCHEM – De fenomenale Britse groep The Bootleg Sixties is zaterdag 2 april om 20:00 uur met een nieuwe setlist terug bij Amphion. Ze brengen opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.

Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek wereldwijd meezingen en dansen. Reken op muziek als Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.
Ze speelden al in Buckingham Palace en op privé-feesten van Paul McCartney en Sir Elton John die hen ‘the best band of their kind in the world’ noemde… dan weet je dat dit het ultieme muzikale eerbetoon aan de Golden Sixties is.

De Britse muzikanten leggen met ware passie bezieling in de muziek. Maar ook dankzij de prachtige historische beelden en technische hoogstandjes waan je je terug in de tijd. Laat je meevoeren in een onvergetelijke trip naar de gouden jaren zestig, een op alle vlakken iconisch tijdperk dat ook bij de jongere generaties tot de verbeelding blijft spreken.

Info en tickets: amphion.nl/theater