Deel van harmonie De Vriendschap. Foto: PR
Deel van harmonie De Vriendschap. Foto: PR PR

Voorjaarsconcert van harmonie De Vriendschap

DOETINCHEM - Op zondag 3 april om 11.00 uur geeft Harmonie De Vriendschap een voorjaarsconcert. Na de winterperiode met de welbekende lockdown, heeft Harmonie De Vriendschap de muzikale draad weer opgepakt met een geheel nieuw repertoire. 

En met twee gasten; Sabine Elfers en Rutger Knol. Ze brengen met de harmonie ‘Skyfall', Hollandse hits met onder andere 'Over de muur' en 'Zwart-wit' op het programma en De Vriendschap biedt een gevarieerd programma. Van het overbekende 'Every little thing she does is magic', het vurige 'Pasadena' van Jacob de Haan tot het kleurrijke 'Brasiliana' met de typische Zuid-Amerikaanse ritmes. Dit concert wordt gehouden in het Zone.college aan de Gildebroederslaan 3 in Doetinchem-Oost. De entree is gratis.
De harmonie staat aan de vooravond van het 100-jarig bestaan in 1922. Dit jubileumjaar wordt op 22 oktober afgesloten met een groots concert in Amphion. Het idee is om deze mijlpaal te vieren met leden en oud-leden. Oud-leden die voor dit concert willen meespelen of -vieren, kunnen zich melden via bestuur@muziekverenigingdevriendschap.nl of 06-18765748.