Inloop voor werkzoekenden

DOETINCHEM - Walk&Talk is de inloop voor mensen die op zoek zijn naar een (volgende) baan en daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. Op 31 maart is er een bijeenkomst in Bibliotheek West-Achterhoek. 

"Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden ben je altijd welkom! Het maakt niet uit hoe lang je al op zoek bent naar werk, wat voor werk je zoekt of hoe jong of oud je bent. Bij Walk&Talk krijg je de ene keer inspiratie van een gastspreker, de andere keer wellicht een handige tip van één van de deelnemers", aldus de organisatie.
"Bij de komende Walk&Talk willen we met elkaar in gesprek gaan en ervaringen uitwisselen. Waar loop jij tegenaan in je zoektocht naar (ander) werk? Wat heb jij geprobeerd en wat werkte wel en wat niet? Wat zou jij een ander adviseren en welke vragen heb je zelf? Door jouw ervaring en kennis te delen kan een ander daar wellicht verder mee. Op die manier kun je je netwerk vergroten en van elkaar leren."
De bijeenkomst is donderdag van 10.00 tot 11.30 uur in Bibliotheek Doetinchem aan de IJsselkade 13.
Aanmelden (niet verplicht maar wel gewenst) kan door je in te schrijven via de agenda op de website of via de mail: info@bibliotheekwestachterhoek.nl.


www.biblio-theekwestachterhoek.nl