Extra boekenmarkt voor Amnesty in Ulft

ULFT - Op vrijdagavond 1 april van 19.00 tot 22.00 uur (geen 1-aprilgrap) houdt Amnesty-groep Ulft weer een grote boeken- en platenmarkt. Dit keer een extra editie.

Twee jaar lang heeft de groep geen markten kunnen organiseren, vorig jaar november voor het eerst weer en nu dus een extra editie omdat er nog veel materiaal in de opslag ligt.
Ook deze keer weer in de SSP hal op het DRU Industriepark in Ulft, zodat er meer ruimte is om alles uit te stallen. Voor de bezoekers: de ingang naar de boekenmarkt is dit keer vanaf het Emailleplein en daar is ook een ruime parkeerplaats.
De lp's worden gesorteerd aangeboden, van klassiek tot pop en van cabaret tot Nederlandstalig. Ook singles, cd's en dvd's zijn er in de aanbieding.
Ook de boekenverzameling is weer zeer uitgebreid en is gesorteerd in romans, pockets, informatieve boeken, buitenlandse literatuur, kinderboeken en dergelijke. De opbrengst van deze verkoop is voor Amnesty International. Wie nog boeken, platen, cd's of dvd's beschikbaar willen stellen, kan contact opnemen met Anton Neijland: 0315-631627.