Jochem Bosz was een van de deelnemers aan Million Dollar Island van SBS6. Foto: Roel Kleinpenning
Jochem Bosz was een van de deelnemers aan Million Dollar Island van SBS6. Foto: Roel Kleinpenning foto Roel Kleinpenning

Vacatures vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligersvacaturebank coördineert vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures.

Gezellig samen naar muziek luisteren: veel bewoners van een zorginstelling èn thuiswonende ouderen kunnen hier zo van genieten! Als vrijwilliger van Muziek Mozaïk van Amphion Cultuurbedrijf, locatie Hofstraat 2, bezoek je in overleg drie keer dezelfde oudere. Daarna kun je, als je wilt, aan een nieuwe ronde meedoen.

Get a Grip Achterhoek is een nieuw Humanitas project, voor jongeren van 16 t/m 27 jaar die hulp kunnen gebruiken bij hun geldzaken. Zij zoeken (jonge) vrijwilligers die affiniteit hebben met financiën. Wat ga je zoal doen: Samen (digitale) post openen en ordenen; inkomsten/uitgaven en schulden in kaart brengen. De inzet is gemiddeld 3 uren per week.

Op Burenhulp staat de hulpvraag Huiswerkbegeleiding. Wie zou een student kunnen helpen bij wiskunde en economie op havo 2 niveau. Beschik jij over deze kennis, zo ja, dan maak je iemand heel blij met jouw hulp.

Heb je belangstelling voor een vacature/burenhulp bericht? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.