DeWolff. Foto: Satellite June

DeWolff. Foto: Satellite June

Satellite June

Tweede voorronde Amphion Open

DOETINCHEM - De tweede voorronde van Amphion Open is op dinsdag 5 april. Tickets zijn te koop voor de avond met regionale talenten.

Miranda Rooks is singer-songwriter uit Eibergen. Ze laat zich muzikaal graag beïnvloeden door folk en indie muziek. In haar teksten zoomt ze uit op gebeurtenissen, gedachtes en hoor je non-stop haar eigen zelfreflectie spreken. Dat uit zich in intieme akoestische liedjes die gaan over gedachtes en herinneringen. Haar muziek is rauw en puur.
Bart Helmantel uit Halle brengt 'De Tovenaar in Jezelf', muzikale storytelling. "Mijn hele leven adem ik avontuur, (taal)kunst en muziek. Dat begon al vroeg met viool en zang. Gedreven, gepassioneerd en improviserend, op zoek naar mystiek en schoonheid van het leven in al haar puurheid. Op de Spaanse gitaar was ik direct verliefd. Muzikaal groeide ik o.a. verder met uitheemse instrumenten als de didgeridoo en jembe. De laatste jaren profileer ik mijzelf als muzikant, met een passie voor zang, spel en een Ambient sound voor een magische muzikale reis om mensen te inspireren om meer vanuit hun hart te leven. Toen ik zeven jaar geleden met gitaarles begon, nam alles een grote vlucht...
Keira Steentjes (13 jaar) uit Doetinchem speelt piano vanaf dat zij 4 jaar is. Zij heeft nu voor het derde jaar les aan de Jong talent klas van het conservatorium in Arnhem. In 2021 won ze een aanmoedigingsprijs van het Prinses Christinaconcours Oost. Zij heeft een brede muzieksmaak, maar haar spel komt het best tot zijn recht in de klassieke muziek.
Chris Hero Jack is een band uit Tolkamer. Chris Hero Jack speelt samen met zijn band een mix van alternatieve rock, pop, blues en soul. In één zin zou hij zijn muziek beschrijven als; Bluesy rock n' roll met een moderne twist en af en toe een John Mayer-esque nummer. Muziek om naar te luisteren als je er even doorheen zit, als je wil headbangen of voor tijdens een roadtrip! Wat het ook is, een mooie ervaring voor het publiek staat altijd op de eerste plaats.
Tom & Kevin uit Doetinchem zijn twee muziekfanaten die graag bezig zijn met bedenken, jammen, maken van muziek. "Gewoon lekker spelen", is ons motto. Wij denken vaak: "Hey dit klinkt wel lekker." Nu is het tijd om te kijken of anderen dat ook vinden. Onze stijl: een mix van blues, rock, balads en soul... Op naar ons eerste optreden.
De presentatie is in handen van Michel van Zeist.