Lezing Jehova's Getuigen

DOETINCHEM - Jehovah's Getuigen nodigen belangstellenden uit voor een gratis 30-minuten durende lezing die een antwoord geeft op de vraag: Waar vind je echte hoop? 

De lezing met als titel ‘Waar is reële hoop voor de toekomst op gebaseerd?’ zal worden gehouden in de Koninkrijkszaal van Jehovah’s Getuigen, Slotlaan 39 te Doetinchem. De lezing zal drie keer worden herhaald op zaterdag 9 april (18.15 uur), zondag 10 april (10.00 uur) en zondag 10 april om 18.00 uur.
De gedachtenisviering van Jezus’ dood vindt plaats op 15 april 2022 om 20.15 uur en zal op de volgende twee locaties worden gehouden: Schouwburg Amphion en daarnaast ook in de Koninkrijkszaal van Jehovah’s Getuigen, Slotlaan 39 te Doetinchem.
De lezing en de herdenking van Jezus’ dood worden dit jaar ‘hybride’ gehouden: bezoekers kunnen de bijeenkomst op locatie bijwonen of via een live-verbinding. De toegang tot beide programma's is gratis en registratie is niet nodig. Informatie over de exacte tijd en locatie is ook te vinden op:


jw.org.