Vacatures vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligersvacaturebank coördineert vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures.

Contact op Wielen zoekt een telefonist/planner. Je verzorgt samen met een aantal collega-vrijwilligers de telefonische bereikbaarheid en plant de ritten in via de computer. Je werkt vanuit huis. De inzet is in overleg, 1 of 2 dagen in de week van 10-12 uur en van 14-16 uur. In het weekend van 10-12 uur. Je werkt samen met een aantal collega's. Je wordt uitgebreid ingewerkt en begeleidt. Je ontvangt een telefoon, waarop je gebeld kunt worden en zelf kunt bellen met de ouderen.

Stichting Spindo zoekt enthousiaste vrijwilligers voor hun Spindo-team. Als vrijwilliger begeleid je deelnemers tijdens de activiteiten. Het gaat specifiek om de woensdagavond (zelf jammen, karaoke, muziek in "bruin café"-sfeertje) en de donderdagavond (recreatief en wedstrijdzwemmen) van circa 19.30 – 21.00 uur. Je bent van harte welkom.

Stichting Stadskamer zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor de Stadswerkplaats afdeling fietsenmakerij. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: bestellen van onderdelen, het ondersteunen van deelnemers bij het repareren van fietsen en rijklaar maken van gedoneerde fietsen. De inzet is in overleg, een aantal dagdelen per week.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.