Belangstellenden welkom bij De Dialoog

WINTERSWIJK - Een keer per maand houdt het Humanistisch Verbond een gesprek onder de naam De Dialoog. Leden en niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden. In de week voorafgaand aan het gesprek ontvangen de deelnemers een artikel met een actueel en maatschappelijk relevant onderwerp. Op de zondagochtend erop wordt het betreffende artikel gezamenlijk besproken. Door met elkaar van gedachten te wisselen, ontstaat verdieping.

Onderwerpen die de komende maanden op de agenda staan zijn: Een vrijwillig levenseinde (24 april); Empathie (22 mei); Ecohumanisme (19 juni). Belangstellenden komen voor De Dialoog op de genoemde zondagochtenden samen bij BoogieWoogie/WUH in Winterswijk, inloop vanaf 10.30 uur en start om 11.00 uur. Wie mee wil denken, praten kan zich aanmelden via mail:hvwinterswijkeo@live.nl. Men hoeft geen lid te zijn van het Humanistisch Verbond. Ook is geen speciale voorkennis nodig. Er zijn bovendien geen kosten aan verbonden.
Andere activiteiten die het Humanistisch Verbond de komende tijd organiseert zijn: Filmclub op dinsdag 10 mei en dinsdag 7 juni om 18.30 uur bij Skopein; Ledenvergadering met aansluitend lunch bij the Gallery, op zondag 15 mei om 11.00 uur; Stadswandeling in Deventer onder leiding van een gids met speciale aandacht voor Geert Groote, op zondag 12 juni. Opgave voor deze activiteiten kan via hetzelfde mailadres: hvwinterswijkeo@live.nl.