Vacatures vrijwilligerswerk

DOETINCHEM - De Vrijwilligersvacaturebank coördineert vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk. Deze week zijn er de volgende vacatures.

Pluryn, Moeder Kind huis in Doetinchem zoekt een maatje voor een jonge moeder (19 jr.) van 2 kindjes. De moeder wil graag gezellig samen met jou boodschappen doen en koken. Spreek jij ook Papiamento, dat zou fijn zijn. Uiteraard word je hierbij goed begeleid. 

Vluchtelingenwerk Doetinchem zoekt begeleiding voor de naailessen. Deze activiteit vindt iedere woensdagochtend tussen 9.00 en 13.00 uur plaats. Exacte tijden nog nader af te spreken. Je hebt enige kennis van naaien en naaimachines. En je hebt interesse voor mensen uit verschillende culturen.

Markenheem zoekt iemand die de belangen behartigt van hun bewoners en cliënten. Je praat mee over beleidszaken en wordt betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Je hebt inzicht in het Cliëntenperspectief en affiniteit en visie op de ouderenzorg. Je kunt en durft gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de bestuurder. Je kunt schakelen tussen strategische en operationele onderwerpen. Je woont bij voorkeur in de gemeente Doetinchem of Bronckhorst.

De tijdsinschatting is minimaal 10 uren per maand. Eenmaal per maand op maandagmiddag, is er een vergadering.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.