Koor Miracle Sound viert eindelijk haar feest

DOETINCHEM/DIDAM - Twee jaar na het feitelijk 30-jarige bestaan viert vrouwenkoor Miracle Sound uit Doetinchem eindelijk haar feestje en wel op zaterdag 21 mei in de aula van het Liemers College in Didam. 

De in de Achterhoek welbekende Pianomannen zullen aanwezig zijn om de feestvreugde tot nog grotere hoogte te stuwen. Koffie (gratis) staat klaar om 19.30, geen entreegeld. Slechts de drankjes worden afgerekend.
Let op: er is nog een klein aantal plaatsen vrij. Dus wil je hier graag bij zijn om Miracle Sound eens te horen en deelgenoot te worden van een topavond dan is een mailtje noodzakelijk. Mail naar miraclesounddoetinchem@gmail.com en geef je op.
Het koor, opgericht in 1990 in Ulft, is na 32 jaar actiever dan ooit. Het ledenaantal groeit gestaag en dat zegt voldoende over de sfeer en de kwaliteit van het koor. Leden komen veelal uit Doetinchem maar ook uit Borculo, Lochem en Zutphen; het is een autoritje waard.
Het grootste gedeelte van het repertoire is geschreven in de Barbershopstijl, dat wil zeggen vierstemmige a capella, ondersteuntd door een uitgebalanceerde performance en expressie.
Wil je, vóór 21 mei, eens op de repetitie komen kijken mail dan naar het bovenstaande mailadres. Nieuw leden zijn van harte welkom. Bellen met Ineke Bais op 06-29538202 mag ook. Volg het koor ook op Facebook/ Instagram.


www.miraclesound.nl