Vrijwilligerscentrale Doetinchem

DOETINCHEM - Zijn jullie een gezin met kinderen of een bonus opa en oma? Zo ja, zouden jullie ervoor openstaan om Lucas (6 jaar) een middag of 1 dag om de week op te vangen? Het is wel fijn wanneer je ervaring hebt met kinderen. Hebben jullie interesse, neem dan contact op met Yunio Inhuis Steungezinnen. Je wordt goed begeleid door hun coördinator.

Vind jij het leuk om met een bewoner of meerdere bewoners van Sensire, afd. somatiek Clematis (tijdelijke locatie in Gaanderen), samen creatief bezig te zijn of een spelletje te doen? Jouw inzet is in overleg. De bewoners zien uit naar jouw komst.

Op Burenhulp vind je de hulpvraag Vrijwilliger om te helpen met boodschappen. Deze vraag is door een buurtcoach geplaatst namens een oudere dame (85 jaar). Zij zijn op zoek naar iemand die met mevrouw samen de boodschappen wil doen en in het bezit is van een auto. Een vergoeding is bespreekbaar.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.