Scène uit Sounds of The South. Foto: PR
Scène uit Sounds of The South. Foto: PR

Natuurschoon centraal in
Amphion Filmhuis

DOETINCHEM – Verken wonderschone natuurgebieden in een serie documentaires bij Amphion Filmhuis. Laat je in Silence of the Tides meenemen naar ons ongelooflijke waddengebied. Of bekijk achter elkaar de twee wonderschone natuurdocumentaires Nederland Onder Water en Sounds of The South. Dubbel genieten voor de prijs van één film.

Hypnotiserende docu die in- en uitademt met de getijden van het waddengebied, terwijl het de breekbare relatie tussen mens en natuur verkent. Een blik op de cycli en contrasten van de seizoenen: leven en dood, storm en stilte, de massa en het individu. Poëtische overpeinzing zonder voice-overs of interviews tegen een overweldigend decor van lucht, water, wind, mist en veranderend licht.

Nederland Onder Water
Ga mee op reis, bekijk ons land met nieuwe ogen. In deze film met Gijs Scholten van Aschat als verteller ontdek je Nederlands meest verborgen natuur. Ontmoet verrassende onderwaterbewoners in een adembenemend mooie wereld.

Sounds of The South
De Nederlandse muzikant Ruben Hein neemt je mee voor een bijzondere trip langs Antarctica en het sub-Antarctische gebied. Laat je raken door kolossale zeevogelkolonies, een overvloed aan zeeleven, monsterlijke gletsjers en ruige mooie kustlijnen.

Kijk voor meer info en tickets op amphion.nl/film