Donateursactie Gaanderens Mannenkoor op 21 mei 2022

Donateursactie Gaanderens Mannenkoor en zoektocht naar nieuwe leden

GAANDEREN - Na een lange periode van betrekkelijke inactiviteit in verband met de pandemie zit de vaart er bij het Gaanderens Mannenkoor weer volop in.

De eerste maanden van 2022 werd alle aandacht gevestigd op de medewerking aan het indrukwekkende Bombardementenconcert in Amphion in Doetinchem. De apotheose daarvan was op 24 april in een nagenoeg uitverkocht Amphion. 

Ook in de maand mei is het koor weer te horen. Op 29 mei in er in de binnenstad van Doetinchem een groot korenfestival. In een projectkoor, samen met mannenkoor Con Spirito uit Dinxperlo wordt er een tweetal buitenoptredens gegeven.

Maar allereerst gaat alle aandacht uit naar de donateursactie annex ledenwerfactie. Deze jaarlijks actie heeft om de bekende reden twee jaar niet plaatsgevonden. Op zaterdag 21 mei is er om 13.00 uur bij het plein van de Aldi in Gaanderen een startoptreden. Vervolgens proberen de leden van het koor als groep de eerste kaarten aan de man te brengen. Gedurende een week lang wordt de actie in de rest van Gaanderen voortgezet.

De donateursactie is belangrijk voor het koor. Het koor wil graag met beide benen in de maatschappij staan en zoveel mogelijk activiteiten in en voor de gemeenschap laten zien. De bijdragen van de donateurs zijn daarvoor van essentieel belang.

Nieuwe leden zijn voor het koor ook belangrijk. De huidige leden van het koor willen graag aan iedereen laten horen hoe leuk het is om te zingen en nodigen iedereen die belangstelling heeft van harte uit aan te sluiten.