Vrijwilligerscentrale Doetinchem

DOETINCHEM - Jij kunt als wijkhoofd voor jouw eigen wijk, de collecte organiseren voor de Nierstichting in Doetinchem. Er worden wijkhoofden gezocht voor de gebieden: Overstegen -Rozengaardseveld - IJkenberg/de Happert - Dichteren Romantische Buurt - Centrum en Wonninkhage. De organisatie van de collecte neemt ongeveer 15 uur in beslag, in de periode van juni t/m september. Dit is inclusief de collecteweek van 18 t/m 25 september.

De Stichting Administratief Beheer (SAB) werkt voor cliƫnten van Elver. De SAB heeft een 3-hoofdig bestuur dat circa 6 keer per jaar bij elkaar komt om beleid uit te zetten en te klankborden met de medewerkers van de stichting. Zij zoeken nieuwe bestuursleden, voor wie de erkenning als bewindvoerder aangevraagd kan worden. Je stapt in een organisatie die werkt aan professionalisering, maar daarbij nooit de menselijke kant uit het oog verliest. De inzet is variabel, circa 2 uren per week en eenmaal per 6 weken een vergadering.
Op Burenhulp vind je de hulpvraag Vrijwilliger voor tuinonderhoud. Deze hulpvraag is geplaatst door een buurtcoach voor een oudere dame, waarbij iemand wordt gezocht om haar tuin wat bij te houden. Een kleine vergoeding is bespreekbaar. Info: vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.