Vrijwilligers gevraagd

DOETINCHEM - Op de vrijwilligersvacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem staan weer verschillende vrijwilligersvacatures.

Theaterfestival BuitenGewoon zoekt extra vrijwilligers die een handje willen helpen, in het weekend van vrijdag 2 t/m zondag 4 juli a.s., bij het op- en afbouwen en het begeleiden van artiesten en het publiek. Je werkt in een gezellig team van vrijwilligers die samen het festival mogelijk maken. Naderhand is er voor alle vrijwilligers een gezellige afterparty, om je te bedanken voor de inzet!

Ga jij als official aan de slag bij Omni zwemvereniging Nieuwe Doetinchemse Dolfijn (NDD-doetinchem)? Een zwemwedstrijd kan namelijk niet zonder officials. Officials zorgen er voor dat alle wedstrijden, volgens de reglementen, goed verlopen. Bij wedstrijdzwemmen gaat ‘t natuurlijk om de snelste tijd te zwemmen in een race. De tijdwaarnemer registreert de tijden en functioneert daarnaast ook als keerpuntcommissaris. Hierbij ziet hij of zij erop toe dat de keerpunten op de juiste wijze worden uitgevoerd. Je volgt vooraf een cursus, welke door NDD wordt betaald. De inzet is in overleg.

Wil jij de bezoekers van Kinderboerderij Kokiezier in Doetinchem helpen bij de verkoop vanuit de kiosk? Denk aan een heerlijk kopje koffie/thee, frisdrank, een beker ranja of iets lekkers voor de kinderen. Daarnaast zorg je ervoor dat het opgeruimd is. De inzet is in overleg, met name op de maandag, donderdag en/of vrijdag.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl , info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of bel 0314-366734.