Kids Trommelfestijn op het terrein van de eeuwenoude herberg Het Onland

DOETINCHEM - Voor alle kinderen die het leuk vinden om te (leren) trommelen of die het leuk vinden ernaar te kijken en luisteren is er zondagmiddag 21 augustus een Kids Trommelfestijn bij Het Onland.

SamBam percussiegroep Achterhoek geeft elk heel uur een trommelworkshop. En zij nodigen kinderen uit om mee te doen. Neem zelf een eigen trommel en stok of een emmer, potten, pannen, pollepel mee.

Behalve het trommelen is er op het terrein van het Onland van alles te doen. Er zijn onder meer skelters, springkussens en er is een leuke waterspeelplaats.

Ook is de nieuwe kiosk geopend waar men tegen betaling (met muntjes) lekker drinken en patat en ijs kan halen. En op het terrein zijn allerlei activiteiten waaraan de kinderen mogen meedoen.

Dit festijn vindt plaats in de speeltuin van het Onland aan de Rekhemseweg 175 in Doetinchem. Geopend op zondag 21 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Met om 13.30 uur een optreden van SamBam zie: https://www.sambam.nl.

De entree is gratis, maar eten en drinken zelf meenemen is niet toegestaan. De kiosk in de speeltuin heeft genoeg lekkers te koop. Let op: er worden op het terrein foto’s gemaakt.

De organisatie hoopt op mooi speeltuinweer en veel kinderen die het leuk vinden om samen met andere deelnemers zich uit te leven op de trommels en de andere speeltuigen.