Vacatures bij vrijwilligerscentrale

Maatschappij Doetinchem

DOETINCHEM - De Voedselbank Doetinchem is op zoek naar een bestuurslid Vrijwilligersbeleid. Wie beschikt over goede communicatieve vaardigheden en zo mogelijk ervaring heeft op dit vlak is van harte welkom. Het is een redelijk nieuw beleidsterrein, waarin nog veel eigen creativiteit kan worden ingebracht. Er vindt een kennismakingsgesprek plaats met het bestuur en coördinatoren. De inzet is twee uur per week net iedere zes weken een bestuursvergadering in de avonduren. Gesprekken en overleg met vrijwilligers en coördinatoren zijn in de regel overdag.

Wie graag een eindje wil wandelen met de bewoners van locatie Slingebeek in Gaanderen of samen even een boodschapje te doen mag zich melden..In overleg wordt afgesproken wanneer men komt wandelen. Dit kan iedere week of  eens keer per twee weken. Vrijwilligers worden daarbij goed begeleid en er is een vaste contactpersoon. 

De Stadskamer aan de Raadhuisstraat zoekt een enthousiaste vrijwilliger die voor ongeveer drie uur per week yogales zou willen verzorgen. Ervaring met het geven van yoga is gewenst, maar wanneer men affiniteit heeft en enthousiast is over yoga, is er een mogelijkheid tot het behalen van een certificaat. 

Belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.