Martijn Kraan (l) en Walter Hobelman (r) Foto:Roel Kleinpenning
Martijn Kraan (l) en Walter Hobelman (r) Foto:Roel Kleinpenning foto Roel Kleinpenning

Nieuwe eindredacteur voor
Doetinchems Vizier

DOETINCHEM - Dat er achter de schermen bij Achterhoek Nieuws iets verandert, heeft voor de lezers geen gevolgen. Elke week blijft er een informatief en 'dicht bij de inwoners' gratis huis-aan-huis krant op de deurmat vallen. 

Vanaf heden is er wel een wisseling van aanspreekpunten voor verschillende titels. Walter Hobelman, die ruim zeven jaar als freelancer actief is, wordt de nieuwe redactiecoördinator voor de kranten in Oude IJsselstreek, Montferland en Doetinchem.
Martijn Kraan, die deze titels jarenlang heeft verzorgd, 'verhuist' naar de titels in Dinxperlo en Aalten. "Het is voor mij een mooie uitdaging om, in een voor mij nieuw gebied, te blijven werken", aldus Kraan.

"Het is geweldig om nu de andere kant van het werk te leren kennen en ervoor te zorgen dat het lokale nieuws elke week onder de aandacht van de lezers komt", vindt Walter.
Tips voor verhalen, leuke foto's en aankondigingen van activiteiten zijn en blijven vanzelfsprekend van harte welkom.
Persberichten kunt u het best aanleveren via ons mailadres: redactie@ doetinchemsvizier.nl.
Foto's dienen minimaal 1 MB groot te zijn, liefst van horizontaal/liggend formaat, en vermeld erbij wie de maker van de foto is. De deadline voor insturen van kopij is vrijdag 12.00 uur.