Nieuwe computercursussen voor 50-plussers

DOETINCHEM - Op dinsdag 4 oktober starten drie computercursussen van SeniorWeb Doetinchem in samenwerking met Bibliotheek West-Achterhoek. Het gaat om een basiscursus Windows 10, een cursus Windows 11 voor overstappers en een basiscursus MacBook.

 De cursus is geschikt voor cursisten die kunnen omgaan met muis en toetsenbord, maar nog niet veel ervaring hebben met hun computer met Windows 10. Voor mensen zonder enige computerervaring is het gewenst om eerst een cursus Klik en Tik de volgen. Die wordt door de Bibliotheek gegeven.
De overstapcursus Windows 11 is voor wat meer ervaren gebruikers van Windows 10, die nu zijn overgestapt op Windows 11. In 5 lessen komen de belangrijke onderdelen aan de orde.
Cursisten voor de cursus MacBook moeten wel hun eigen laptop meenemen. Al een paar jaar wordt door een kleine groep belangstellenden aan SeniorWeb gevraagd om voor deze laptops een cursus te organiseren.
Nadere informatie op de site bibliotheekwestachterhoek.nl (kies onder de knop Digitaalhuis voor computercursussen en daarna voor SeniorWeb). Aanmelden kan ook via de klantenservice van de bibliotheek 0314-333445.