Collecteweek Alzheimer Stichting

DOETINCHEM - Van 6 tot en met 12 november vindt de jaarlijkse collecteweek van Alzheimer Nederland plaats. Duizenden vrijwilligers gaan op pad om geld in te zamelen voor een toekomst zonder dementie. Ook in Doetinchem zetten collectanten zich in voor dit doel.

Uw bijdrage is hard nodig want helaas groeit de groep mensen met dementie snel: Eén op de vijf mensen krijgt dementie, bij vrouwen is dat zelfs één op de drie. Meer geld voor onderzoek betekent dat er eerder oplossingen gevonden kunnen worden om dementie de wereld uit te helpen.


Krijgt u een collectant aan de deur? Geef. Elke bijdrage is meer dan welkom, klein of groot. Heeft u  geen contant geld? Dan is dat geen probleem. U kunt veilig, anoniem en gemakkelijk doneren via de iDEAL-QR code op de collectebus.

Als u de collectant hebt gemist en toch een bijdrage wil geven kan op verschillende manieren doneren. Via een bijdrage aan Alzheimer Nederland - NL86 RABO 0375 2534 83 ovv Collecteweek 2022, via de online collectebus van Alzheimer Nederland: www.onlinevooralzheimer.nl  of door de QR code bij dit artikel te scannen.