Open dag 50+ Ontmoetingspunt

DOETINCHEM - Op Zaterdag 5 november houdt het 50 + Ontmoetingspunt een Open Dag van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Het 50 + Ontmoetingspunt is een plek waar plussers elkaar kunnen ontmoeten. Vanaf 10.30 uur zijn er workshops en demonstraties waar u gratis aan kunt deelnemen. Tijdens de open dag kan iedereen kennismaken met het aanbod aan activiteiten en die zijn heel divers. Daarnaast is de organisatie die dag op zoek naar mensen met nieuwe ideeën voor nog meer activiteiten als aanvulling op het aanbod. Tevens is men op zoek naar vrijwilligers om een handje te helpen tijdens de openingstijden van het 50+ Ontmoetingspunt. 

Het uitgangspunt van het Ontmoetingspunt is dat niet de leeftijd, maar het delen van liefhebberijen of een hobby van invloed is op het krijgen van contacten. 

Het ontmoetingspunt is open van maandag tot en met vrijdag voor een praatje, kop koffie of ander drankje. Gedurende de hele week zijn er activiteiten, waar men aan mee kan doen. Loop gewoon eens binnen en praat met een van de gastvrouwen, die altijd aanwezig zijn. Op zondagmiddag, een middag waarop veel plussers zich eenzaam voelen is altijd wat te doen. Meestal een muziek- en dansmiddag, of een ander gezellig programma.

Het 50+ Ontmoetingspunt vindt u in ‘t Brewinc, IJsselkade 13 te Doetinchem. Het is een stedelijke voorziening, dus iedere inwoner van Doetinchem is er welkom. Maar schroom niet als u ergens in de omgeving van Doetinchem woont, want ook dan is men van harte welkom. Veel ouderen zijn eenzaam en dat is een gegeven. Daar is zelf iets aan te doen, door op pad te gaan. De vrijwilligers ontvangen u graag. Wie het lastig vindt om een eerste keer alleen naar binnen te lopen kan vooraf contact met de mensen van het ontmoetingspunt opnemen. Dan wordt een afspraak gemaakt om kennis te maken en u op uw gemak te stellen. Het maken vna een dergelijke afspraak kan natuurlijk ook op zaterdag 5 november maken.

Wij nodigen iedereen van harte uit om te komen kijken of mee te doen. De koffie staat klaar.

Contactgegevens: tel.: 0314 845630/ E-mail: info@seniorenontmoetingspunt.nl


www.seniorenont-moetingspunt.nl