Loterij De Zonnebloem

DOETINCHEM - De vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Overstegen-Noord hebben afgelopen maanden met veel plezier de loten 2022 verkocht. Een groot aantal vrijwilligers is langs de deuren gegaan met de loten boekjes Hierbij is naast de contante betaling ook de mogelijkheid om te betalen middels een QR-code aangeboden. Dit tot grote tevredenheid van alle partijen!

Enkele anderen hebben ervoor gekozen de verkoop via hun persoonlijke verkooppagina te doen, wat zeker voor herhaling vatbaar is in de toekomst gezien het resultaat. De opbrengst van de loterij komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem. De loten verkocht door de afdeling, leveren 75% voor de afdelingskas op voor de eigen, plaatselijke activiteiten. Dus heel hartelijk dank voor het kopen van loten.

Wie de Zonnebloem ook wil steunen kan zich melden. Er zijn altijd meer vrijwilligers nodig om de deelnemers te bezoeken, maar ook voor andere werkzaamheden. Via onderstaand email adres kan men zich aanmelden en wordt er vervolgens samen met de mensne vande Zonnebloem gezocht naar een leuke taak die bij de persoonlijke interesses past.

Mail naar: zonnebloemoverstegennoord@gmail.com