Orion in december 2021 tijdens een van de vorige Europese duels. TSV Jona was toen de tegenstander.

Orion in december 2021 tijdens een van de vorige Europese duels. TSV Jona was toen de tegenstander. 

Orion speelt tussen Europacupduels door nog thuis tegen VCN

De volleyballers van Active Living Orion wacht een zware periode. Op woensdag 9 november speelt de ploeg de eerste europacupwedstrijd van het seizoen, VC Stroossen uit Luxemburg is dan in het groothertogdom de tegenstander.

Voor de Europese returnwedstrijd op 16 november krijgt de Doetinchemse eredivisieclub eerst nog bezoek van VCN. Deze wedstrijd in de Doetinchemse SAZA/Topsporthal wordt op 12 november gespeeld, de aanvang van die volleybalwedstrijd is om 20.00 uur.
VCN heeft zijn draai in de eredivisie dit seizoen nog niet gevonden. Na zeven wedstrijden volleybal staat de ploeg uit Capelle aan den IJssel op een negende plaats. Orion staat daarentegen op de vierde positie na zeven van de 22 speelronden.
Na een begin met twee nederlagen in de eerste vier duels lijkt de volleybalploeg uit Doetinchem steeds lekkerder in haar vel te zitten. Afgelopen zondag nog werd gewonnen van het Talentteam, een verzameling talentvolle volleyballers die op Papendal worden klaargestond voor het grote werk en buiten mededinging aan de eredivisiecompetitie deel nemen. Bij het Talentteam spelen ook de volleyballers Kees Merkx en Alek Aleksov uit Doetinchem, beiden in het verleden ook uitkomend voor Orion. Het Talentteam wordt ook wel als opstap naar de topploegen in Nederland, waaronder Ook Active LIving Orion, gezien.