Gezamenlijk eten in de kerkherberg. Foto PR
Gezamenlijk eten in de kerkherberg. Foto PR Foto PR

(H)eerlijk eten bij
de Kerkherberg

DOETINCHEM - Op vrijdag 18 november is er weer een maaltijd in het Kerkelijk Centrum De Wingerd bij het Winkelcentrum de Bongerd op de Huet. Mensen, jong en oud, kerkelijk of onkerkelijk, ontmoeten elkaar in ontspannen sfeer tijdens een (h)eerlijke maaltijd. Bij de bereiding worden zoveel mogelijk biologische, lokale en Fairtrade ingrediĆ«nten gebruikt. De koks verrassen elke maand weer met een mooi buffet. Bezoekers kunne kiezen uit 2 of 3 verschillende gerechten, die ook altijd weer te combineren zijn. Vaak smaakt het net even anders dan men gewend is. 

Er wordt rekening gehouden met een suikervrij en/of vegetarisch dieet. Tijdens de maaltijd ontstaan er vaak mooie gesprekken. Daarom zit iedereen aan kleine tafels van 4 tot 8 personen zodat men elkaar gemakkelijk kan verstaan.
Er is plaats voor maximaal 30 gasten. Vanaf 17.45 uur zijn de deuren van De Wingerd open en wordt u ontvangen met een welkomstdrankje. Om 18.00 uur gaan we aan tafel en rond 19.45 is het geheel afgelopen. Tijdens het kopje koffie aan het eind van de maaltijd, komt iemand langs de tafels aan wie men de kosten, vijf euro per persoon kan betalen.
Opgeven voor deze maaltijd kan op maandag 14 november van 09.00 tot 10.00 uur bij Nel Keukenkamp, 06-39580120. Men kan dan ook aangeven of men opgehaald wil worden en of men suikervrij of vegetarisch eet. De kosten ook via het meedoen arrangement te boeken.