Actie wereldwinkel

DOETINCHEM – Ook de Wereldwinkel in de Korte Heezenstraat 10 in Doetinchem heeft last van de energiecrisis. De prijs van energie is met 300 procent gestegen. Daarom houdt de winkel aan de Korte Heezenstraat 10 een actie om vrienden te werven. Iedereen die de Wereldwinkel een warm hart toedraagt, kan zich inschrijven als ‘Vriend van de Wereldwinkel’.

Men kan als 'vriend van de wereldwinkel' gebruik maken van extra koopavonden met korting op de mooie producten. De Wereldwinkel biedt authentieke producten met een hedendaags tintje aan, afkomstig uit andere culturen. Er zijn producten te koop, gemaakt met respect voor mens en milieu. De producenten krijgen een rechtvaardige prijs, waardoor ze en menswaardig bestaan kunnen opbouwen.

De winkel werkt geheel met vrijwilligers, zodat de opbrengst ten goede komt aan de biologische landbouw en natuur en aan de producenten in arme landen. De Wereldwinkel is in het Doetinchemse centrum beslist een verrijking van het winkelbestand, waarin de grote ketens overheersen en sprake is van nogal wat leegstand. Het is een unieke cadeauwinkel, waar men zeker een prachtig cadeau vindt voor een eerlijke prijs. Inschrijven als ‘Vriend van de Wereldwinkel’ kan door aanmelding via het e-mailadres info@wereldwinkeldoetinchem.nl .Bellen met Riet Hoogenboom kan ook, 06 1323 5993 . 


wereldwinkeldoe-tinchem.nl