Mell & Vintage Future. Foto: Ruben van der Meer

Mell & Vintage Future. Foto: Ruben van der Meer

Foto: Ruben van der Meer

Mell & Vintage Future in Amphion

DOETINCHEM – Op zaterdag 17 december staat Mell & Vintage Future in Amphion. Na het succes van het eerste album, gevolgd door het album ‘Roots & Romance’, de verschillende topsongs bij Radio 2, hun uitvoering van ‘Perfect Day’, in de Paramount Film ‘The In Between’ en het succes bij Linda’s Wintermaand (2020 en 2021), is het tijd voor een nieuwe show. 

De theatersetting is voor ‘Roots & Romance 2' het meest geschikt. Mell & Vintage Future gaat in dit muziektheaterprogramma op zoek naar het unieke gevoel in de mooiste parels uit de rijke geschiedenis van de Soul en Rhythm & Blues. Alles opgebouwd rond de overtuigende stem van Mell, de gritty toetsen van Brandsen de soulfulle drums van Dijkman.
Sinds het prille begin met selftitled debuutalbum Mell & Vintage Future in 2019 is dit onwaarschijnlijke trio van twee oude rotten uit de Nederlandse muziek met het jonge zangtalent Melanie Jonk een sensatie. De nummers zijn toegankelijk, de sound is eigen, de stem is raak; voor zowel het brede publiek als doorgewinterde muziekkenner. Roots & Romance 2 is op 17 december 2022 om 20:30 uur te zien in Amphion. Info en tickets:


amphion.nl