Rayen Panday opent cabaret tiendaagse met Focus. Foto: Jurriaan Hoefsmit

Rayen Panday opent cabaret tiendaagse met Focus. Foto: Jurriaan Hoefsmit

Foto: Jurriaan Hoefsmit

Cabaret Tiendaagse in Amphion Theater

DOETINCHEM – Van woensdag 30 november tot en met vrijdag 9 december kun je tijdens de Cabaret Tiendaagse bij Amphion genieten van een zeer divers programma met gevestigd en nieuw cabarettalent. Van grappig, scherp en ontroerend cabaret tot shows gevuld met zwartgallige, gortdroge en onderkoelde humor. Voor ieder wat wils!

De tiendaagse wordt 30 november afgetrapt door succesvol cabaretier Rayen Panday. Hij redeneert in zijn show Focus op het scherpst van de snede en zoekt naar de juiste aandacht. Alex Klaasen keert op 1 december terug met een special edition van zijn succesvolle Showponies, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas. Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen. Martijn Kardol komt op 2 december met zijn show De Situatie naar Amphion om je te leren hoe je met crisissen om kunt gaan. Comedytalent 2021 Lisa Ostermann geeft je 8 dececember in 'Met z’n allen' aan de hand van scherpe grappen en waanzinnige liedjes een adembenemend inkijkje in haar boordevolle hoofd.
Niet alleen solo cabaretiers betreden het podium van Amphion er staan ook drie waanzinnige duo-acts op het programma. Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud komt 7 december met hun voorstelling Broeden, wees getuige van een hilarische en ontroerende poging van deze ex-geliefden om zichzelf te verlossen van de verpletterende angst om verlaten te zijn. Peter Heerschop en Viggo Waas brengen op 8 december in een ontroerende voorstelling alles wie ze samen zijn en hebben gedaan bij elkaar in Er gaat nog iets heel moois gebeuren. Een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.
De Cabaret Tiendaagse wordt op vrijdag 9 december feestelijk afgesloten door het duo van De Vriendendienst met de officiële perspremière van hun show Andere Mensen. Dit aanstormende cabaretduo trakteert je met veel plezier op een snelle mix van sketches, verhalen, dansjes, typetjes, fysieke uitspattingen en natuurlijk muziek, heel veel muziek. Trek je mooiste kleren aan en mis dit unieke feestje niet!

De Cabaret Tiendaagse is van 30 november t/m 9 december 2022 bij Amphion Theater, locatie Hofstraat 159. Kijk voor info en tickets op amphion.nl/theater.