Lekker shoppen tijdens Black Friday en het daaropvolgende weekend. Foto: PR

Lekker shoppen tijdens Black Friday en het daaropvolgende weekend. Foto: PR

Foto PR

Bomvol black friday weekend in Doetinchem

DOETINCHEM - Het laatste weekend van november is het Black Friday weekend in de Doetinchemse binnenstad. Het uit Amerika overgewaaide actie-event Black Friday is tegenwoordig ook in Nederland niet meer weg te denken. Tijdens Black Friday weekend pakken de winkels in het centrum van Doetinchem flink uit met sterk afgeprijsde artikelen. 

De Black Friday acties worden door Doetinchemse ondernemers doorgetrokken tot en met zondag op 29 november waardoor iedereen extra lang kan profiteren van te gekke acties. Een heel weekend lang kun er dus worden geshopt in de binnenstad van Doetinchem. En bieden de ondernemers de bezoekers een bomvol activiteitenprogramma in het centrum.

Rondje om kerk schaatsen
Vanaf vrijdag 25 november ligt de BAX ijsbaan rond de kerk en is de 450 m2 kunstijsbaan tot en met zondag 8 januari 2023 het magische middelpunt van de binnenstad van Doetinchem. Prominent aanwezig op het Simonsplein, met dit jaar als primeur: een fantastisch rondje om de kerk. Dit jaar kan er zes weken lang genoten worden van schaatsplezier op het plein. Daarnaast staan er in het openingsweekend een aantal toffe evenementen gepland met de schaatsbaan.

Pietpret in de binnenstad
Om bezoekers helemaal in Sinterklaasstemming te krijgen zijn een heleboel pieten uitgenodigd om op zondag 27 november hun kunsten te vertonen in het centrum. Jonglerend, dansend en fietsend zullen de Pieten door de winkelstraten swingen. Nagenoeg alle winkels in de binnenstad zijn deze zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Gratis parkeren
Parkeren op de laatste zondag van de maand is gratis tussen 10.00 en 18.00 uur. Daarnaast heeft gemeente Doetinchem in december een speciale parkeeractie: Op alle andere zondagen in december kun je gratis jouw auto parkeren tussen 10.00 en 18.00 uur. Ook in de parkeergarage.

Meer informatie over alle activiteiten, evenementen en acties is te vinden op:


www.lkkrdoetinchem.nl