De Alex Klaasen Revue 'Snowponies' in Amphion Doetinchem. Foto: Mark Engelen

De Alex Klaasen Revue 'Snowponies' in Amphion Doetinchem. Foto: Mark Engelen

MARK ENGELEN

Zinderende Kerstshow van Alex Klaasen komt naar Doetinchem

DOETINCHEM -  Als je cabaret, musical en comedy in de blender doet, er mistletoe en kerstballen aan toevoegt en het serveert met de Alex-Klaasensaus, krijg je Snowponies. Op 1 december wordt Amphion ondergedompeld in kerstsferen door de cabaretier en theater-alleskunner met zijn adembenemende kerstrevue.

Na zijn bejubelde en gelauwerde voorstellingen Showponies 1 en 2 had Alex Klaasen zin om zijn tanden in de kerst te zetten. “Ik wilde iets maken waar mensen onbezorgd om kunnen lachen. Een kerstshow is sowieso al een feestje. Ik dacht: dat is waar mensen behoefte aan hebben in deze tijd. Dat je weer voelt: oja, in het theater kun je lachen en je verwonderen,” vertelt de theatermaker. “Het zijn komische sketches, idiote én ontroerende liedjes, met een rijke aankleding. Ja, revue, maar in een modern jasje en met een sneller tempo.”

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer. Zoals een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt. Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang. Het album is nu ook alvast als voorproefje te beluisteren op Spotify.

Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar!
Praktische informatie
De Alex Klaasen Revue staat donderdag 1 december om 20:00 met de voorstelling Snowponies in de Rabobankzaal van Amphion. Kijk voor tickets & info op


amphion.nl/theater