Vacatures vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - Help jij mee om ouderen te motiveren en te inspireren? Amphion Cultuurbedrijf, locatie Hofstraat 2 zoekt kunstmaatjes voor ouderen die meedoen aan Kunst door de Brievenbus. Tweewekelijks valt er een kunstopdracht op de deurmat. Jij gaat om de week, 6 keer, twee uurtjes op bezoek bij de deelnemer thuis. Samen werken jullie aan een opdracht – of ieder apart- en dat levert ongetwijfeld veel gespreksstof op.

Bij de Stadskamer Doetinchem helpen mensen elkaar met hun talenten. Ben jij handig met computers en lijkt het je leuk om anderen te helpen met computervragen? Dan ben je van harte welkom. Je hoeft geen ict-er te zijn, maar het is wel handig wanneer je beschikt over de basiskennis. De inzet is in overleg, vooral wanneer jij kunt. Je doet dit werk niet alleen, je werkt samen met andere vrijwilligers. Je kunt je eerst vrijblijvend oriënteren en krijgt waar nodig ondersteuning van een collega of medevrijwilliger. 

Voor een bewoner van Markenheem, locatie Schavenweide wordt een kaart maatje gezocht.

Bij wederzijdse belangstelling, word je in contact gebracht met de bewoner. De professionele zorg is altijd dichtbij. Bij een match, wordt in overleg de wekelijke inzet afgesproken.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.