Nieuwe hoogheid voor “Snuutersderp”

Nieuwe hoogheid voor 'Snuutersderp'

Eindelijk weer feest voor 'De lollige snuiters'

WEHL - De eigen vlag mocht dit jaar weer uit bij kindercarnavalsvereniging 'De lollige snuiters' in Wehl. Vrolijk wapperend de vlag in de top bij de residentie ‘ het KBC ‘ in Wehl.

Tijdens deze zondag is afscheid genomen van het prinsenpaar van afgelopen jaar. Het was een bijzonder jaar voor Prins Selian en Prinses Tess, met deze hoogheden voorop is eindelijk het door corona uitgestelde jubileumsfeestje van 44 jaar gevierd. Tijdens deze pronkzitting is de nieuwe hoogheid voor het komende carnavalsjaar gepresenteerd. De presentatie werd mogelijk gemaakt door kinderen van groepen 7 en 8 van basisschool ’t Timpaan. Het was een ware spannende strijd tussen de twee teams, het winnende team mocht uiteindelijk de magische mysterie box openen waarin de nieuwe hoogheid al popelend stond te trappelen om zich eindelijk aan het publiek te kunnen voorstellen. De nieuwe hoogheid dit jaar is PRINSES RINSKE de 1e.

Prinses Rinske hoeft niet geheel alleen over t Snuutersderp te regeren. Ze krijgt hulp van haar adjudanten Giovanni Veenink en Tijn Wenting. En van de hofdames Tess Jansen en Liza Huyink. Wijze raad is er ook van de leden van de raad van 11, Saar, Jesper, Ella, Ties, Sara, Ize, Mirthe, Gerrit, Jaycee, Joep, Myrthe en de reserves Benthe en Jesse. Prinses Rinske 1e heeft de aanwezige hoogheden met gevolg en dansgardes van de zusterverenigingen met haar eigen medaille kunnen onderscheiden. Het was fijn dat dit feest weer met elkaar gevierd mocht worden.

’t is de hoogste tijd, voor feest en gezelligheid.


En zoals Prinses Rinske de 1e het dit jaar zegt met haar leus; ’t is de hoogste tijd, voor feest en gezelligheid. Dus gaan de kinderen er samen weer een heus feest van maken in ’t mooie Snuutersderp.