Zonnebloem vrijwilliger onmisbaar

DOETINCHEM - Afgelopen week is een filmmiddag georganiseerd voor onder andere de deelnemers van Zonnebloem Doetinchem afdeling Overstegen-Noord. Hierbij is de rol van de Zonnebloem vrijwilligers onmisbaar.

Dit begint al bij de uitnodiging, deze is door de vrijwilligers bij de deelnemers gebracht. Ook de inschrijving verloopt via deze weg. De ontvangst bij de bioscoop is geweldig geregeld met koffie en cake. De presentielijst wordt gecheckt en indien nodig wordt er nog een extra telefoontje gepleegd.

Daarna ging men met elkaar naar de zaal. De vrijwilligers zorgen waar nodig voor hand- en spandiensten zodat iedereen een geschikte zitplaats kan vinden. In de pauze van de film zorgen de vrijwilligers voor de vooraf doorgegeven pauze drankjes en versnaperingen zodat de deelnemers niet heen en weer hoeven. Na de film is iedereen weer ‘naar buiten' geholpen, een aantal kon meteen naar huis, anderen moesten nog even op vervoer wachten maar er wordt niemand alleen achter gelaten. Zo heeft iedereen een fijn gevoel overgehouden aan deze gezellige middag.

Spreekt het bovenstaande aan? De Zonnebloem kan altijd nog meer vrijwilligers gebruiken! Neem contact op via zonnebloemoverstegennoord@gmail.com en we gaan samen op zoek naar een passende taak.