Grote schoenen outlet bij JS Schoenen & Voetcomfort

GAANDEREN - Vanaf dinsdag 29 november tot en met zaterdag 3 december, is er een grote outlet gaande bij JS Schoenen & Voetcomfort, aan de Hoofdstraat 41 in Gaanderen.

Veel merkschoenen zijn dan sterk afgeprijsd in de grote outlettent. Anders dan andere jaren, is de tent nu te vinden aan de achterzijde van de winkel. Via een looproute in de winkel, bereikt u de outlettent. Daarin veel keuze in merkschoenen van onder andere Xsensible, Wolky, Durea, Nero Giardini, Rehab, Brunotti, Palpa, Piedi Nudi, Berkelmans, Waldläufer, Hartjes en nog veel meer!

"Zowel voor hem als haar is er veel keuze, we hebben ongeveer 2000 paar geselecteerd om deze dagen aan te bieden, dus sla uw slag. Parkeren is gratis voor de deur", vertelt Dane Starink.

Natuurlijk is de winkel ook gewoon geopend. Men vindt daarin de nieuwste collecties van Xsensible, Durea, Hartjes, Joya, Mephisto, Wolky, Rehab, McGregor en nieuw in de collectie: het Duitse merk Solidus. Diverse wijdtematen en prachtige leersoorten. Starink: "Laat u verrassen door ons uitgebreide trendy comfortabele schoen assortiment."

Inloopspreekuur podotherapie
Dinsdagochtend 13 december is podotherapeut Mark Schreurs, van Voetencentrum Wender, weer aanwezig voor een voetencheck. U kunt hiervoor een vrijblijvende afspraak inplannen via 0315-323839. Heeft u vragen aan de podotherapeut? Wilt u een voetscan maken? Wilt u een schoenadvies van de podotherapeut? Dan is dit een mooie kans om laagdrempelig in contact te komen met de podotherapeut. Kijk ook eens op www.podotherapeut.nl wat de podotherapeut voor u kan betekenen en voor uitleg over vergoedingen en andere veel gestelde vragen.

Ga naar de website voor een overzicht van onze online collectie of kom naar de winkel, Hoofdstraat 41 Gaanderen. 


www.jsschoenen.nl