Vrijwilligers gevraagd

DOETINCHEM - Op de vrijwilligersvacaturebank van de Vrijwilligerscentrale Doetinchem staan weer verschillende vrijwilligersvacatures.

Het Platform Armoedebestrijding Doetinchem (PAD) zoekt een coördinator voor individuele aanvragen van hun cliënten. De aanvragen zijn divers, bijv. een indicatie voor de Voedselbank of de aanschaf van een wasmachine, tot ingewikkelde problematiek van mensen die bekneld zijn geraakt in de formele hulpverlening. Jij bent creatief in het zoeken van oplossingen. Je bezoekt de mensen thuis. De aanvragen zijn afwisselend, afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen die binnenkomt. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team!

Humanitas Achterhoek West zoekt vrijwilligers voor de BOR (Begeleide OmgangsRegeling). Je helpt gescheiden ouders bij het afspreken én nakomen van een omgangsregeling. Het gaat erom dat kinderen contact kunnen hebben met beide ouders, ook als ze gescheiden van elkaar leven. De ‘omgangen’ vinden, in overleg met de vrijwilligers, overdag plaats. Jij geeft aan, hoe vaak je ingezet wilt en kunt worden.

Sensire locatie PG1 Den Ooiman (Boomgaard, Boslaan en Akkerland) zoekt een creatief persoon die samen met een bewoner met dementie, hout wil bewerken, bijv. samen een vogelhuisje maken etc. Voor de benodigdheden wordt gezorgd. De inzet is in overleg, 1 keer per week. Wil jij hierbij helpen?

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.


www.vrijwilligerscen-traledoetinchem.nl