Gezamenlijke Ziekenzalving in H. Jacobuskerk

WINTERSWIJK - Het sacrament van de zieken is een waardevol sacrament. Veel mensen denken er niet meer aan of men wacht tot het laatste moment: het levenseinde. Maar wanneer men ervaart dat het leven kwetsbaar is geworden kun men het al ontvangen. 

Onder handoplegging en zalving bidden aanwezigen de Heer om zijn nabijheid, om troost en kracht in het lijden. Zo vertrouwen mensen hun leven en hun toekomst aan God toe.
In enkele geloofsgemeenschappen van de parochie wordt er jaarlijks zo'n viering gehouden. In de geloofsgemeenschap van Winterswijk nog niet. De werkgroep Lokaal Geloven bereidt dit nu voor. Men is welkom. Het is fijn dat een of meer familieleden meekomen naar deze bijzondere eucharistieviering. Pastoor H. de Jong zal voorgaan en ook het sacrament van de zieken uitreiken. Diaken C. Peters zal assisteren.De viering is op zondag 19 november, aanvang 10.00 uur. In de RK Jacobuskerk in Winterswijk. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, met koffie en thee. Belangstellenden kunnen zich hiervoor opgeven bij het secretariaat van de geloofsgemeenschap Winterswijk, ook wanneer men vervoer nodig heeft om naar de kerk toe te komen. Per email: winterswijk@paulus-ludger.nl of telefoon 0543-512158 op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur