Inspiratieavond Voorleesdagen

DOETINCHEM - Van 25 januari t/m 4 februari zijn de Nationale Voorleesdagen. Bibliotheek West-Achterhoek en Kinderboekwinkel Meester Mokka organiseren op donderdag 19 januari een inspiratieavond voor iedereen die dol is op voorlezen, maar vooral voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers als voorbereiding op de Voorleesdagen. Hoofdgast tijdens deze avond is Levina van Teunenbroek.

De prentenboeken Top Tien wordt hierbij gepresenteerd én Levina van Teunenbroek komt vertellen over haar geweldige prentenboekenserie van 'de Ridder zonder billen'. Met vele jaren ervaring als pedagogisch medewerker weet ze iedereen te enthousiasmeren om voor te lezen. De boeken van de Top Tien zijn deze avond ook te koop.
De avond vindt plaats in de bibliotheek (IJsselkade 13 0 Doetinchem) begint met een inloop om 19.30 uur. Om 20.00 uur start Levina met haar verhaal. De avond duurt tot circa 21.30 uur. Inschrijven kan via via de website www.meestermokka.nl De kosten hiervan zijn drie euro. Voor vragen kunt u contact opnemen met Meester Mokka: info@meestermokka.nl