Firma Weiland met ode aan Marjan uit Ulft. Foto: PR

Firma Weiland met ode aan Marjan uit Ulft. Foto: PR

Firma Weijland brengt met ‘Hundjun' een ode aan Ulftse Marjan

ULFT - Theatergezelschap Firma Weijland staat op zaterdag 28 januari in het DRU theater met een bijzondere voorstelling. HUNDJUN verhaalt over twee honden die elkaar in de nacht jankbrieven schrijven.

M., het liefste baasje van Hundjun, is gestorven en wordt morgenvroeg begraven. Hundjun bereidt samen met hondvriend Kardoes in hun correspondentie een toespraak en ongemerkt een heus requiem voor.

Marjan Derksen
HUNDJUN is een bijzondere ode aan Marjan Derksen uit Ulft, gezien door de ogen van haar kleine hond. De Firma blaast in deze fabel de verbeelding in volle glorie en humorvol aan!
Firma Weijland en consorten bestaat uit de rasmuzikanten: Dries Bijlsma uit Silvolde (gitaar), Reinder van Raalte (piano), Maurits Boreel (viool), Willem de Jongh (drums). Zij kennen elkaar al jaren van het conservatorium. De puurheid in die gein van samen muziek maken straalt je tegemoet. En die bijzondere unieke zangstemmen van Lucy Legeland en Jack Weijkamp - afkomstig uit Ulft - springen in je hart.

Informatie
De voorstelling begint om 20.00 uur in de theaterzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de DRU, telefonisch via 0315 - 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.


dru-industriepark.nl