Vacatures Vrijwilligerscentrale

DOETINCHEM - Sensire, locatie Den Ooiman (Weidepad en Dorpsweg) is op zoek naar vrijwilligers die hun bewoners ondersteuning kunnen bieden bij de maaltijden, zowel 's middags (broodmaaltijd) als 's avonds (koken). Je hebt mogelijk ervaring/interesse voor ouderen met een vorm van dementie. De inzet is in overleg en is iedere dag mogelijk.

Stichting DCN Geleidehonden specialiseert zich alleen in de opleiding van blindengeleidehonden.
Daarbij hoort ook wheelchair-guiding, dat is het trainen van blindengeleidehonden voor rolstoelgebonden cliënten met een visuele beperking. DCN is op zoek naar mensen die graag wandelen én dan tegelijkertijd een (jonge) hond of pup tijdens de wandeling willen meenemen? Je helpt de hond of pup de wereld ontdekken en te socialiseren in bijv. winkels. De inzet is een dagdeel in overleg.

Het Panora Lyceum zoekt pauze-surveillanten. Je surveilleert in de ochtendpauze (11.00–11.20 uur) en/of de lunchpauze (12.40–13.10 uur). Je draagt mede zorg voor de orde en goede sfeer in het gebouw. Je bent een aanspreekpunt voor leerlingen en collega’s en opvallende zaken bespreek je met de collega’s van de leerlingenbalie. In overleg word je inzet gepland.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.