Vacatures Vrijwilligerscentrale

DOEINCHEM - Heb jij misschien ervaring in de horeca? V.V. Doetinchem zoekt kantine medewerkers voor de bardienst. In overleg zijn er mogelijkheden op donderdagavond, zaterdag of zondagochtend. Neem gerust contact op.

Lijkt het jou leuk om samen met andere vrijwilligers de Denktank activiteit te organiseren? Dit is een activiteit van Markenheem, locatie Schavenweide 2 en deze vindt iedere eerste maandag van de maand plaats. Je helpt bij het klaarzetten van de ruimtes (tafels en stoelen klaarzetten), ondersteunen bij het koffie schenken en bij de activiteit. Voor het spelen van het vragenspel worden er meestal twee groepen gemaakt en wordt er gespeeld om de hoogste puntenscore.

Wil jij mensen helpen bij het langer comfortabel en veilig thuis wonen? Zlimthuis, dienst van Kruiswerk Achterhoek en Liemers, zoekt een vrijwilliger die de bezoekers in de Belevingswoning wil rondleiden. Je informeert de bezoekers over oplossingen die het langer comfortabel en veilig thuis wonen ondersteunen. Je wordt vooraf goed ingewerkt. De tijdsinschatting is 3 uren per week, in overleg.

Heb je belangstelling voor een vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met de betreffende organisatie/contactpersoon of kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerscentraledoetinchem.nl of via info@vrijwilligerscentraledoetinchem.nl 0314-366734.