Buurman & Buurman gaan verhuizen. Foto: PR

Buurman & Buurman gaan verhuizen. Foto: PR

Buurman & Buurman twee keer in DRU theater

ULFT - Buurman & Buurman vieren feest. Ze staan maar liefst tien jaar in het theater. In die tien jaar wisten Buurman & Buurman de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Maar liefst 400.000 enthousiast bezoekers brachten een bezoek aan een van de Buurman & Buurman familiemusicals.

Gelukkig komen de twee onhandige klussers binnenkort weer terug naar het theater met een nieuwe show. Cabaretier en regisseur Jelle Kuiper en taalkunstenaar Ivo de Wijs brengen de Tsjechische klussers opnieuw tot leven, ditmaal in de nieuwe voorstelling ‘Buurman & Buurman gaan verhuizen’.
Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ roept straks de hele zaal luidkeels mee. Op zondag 12 maart is de jeugdvoorstelling twee keer te zien in het theater op het DRU Industriepark, om 13.30 en 15.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website of telefonisch via 0315-200150.


dru-industriepark.nl