Stichting Ambulancewens komt op bezoek bij de PCOB-Doetinchem

DOETINCHEM -  Op donderdag 9 maart houdt de PCOB afdeling Doetinchem weer een bijeenkomst in de Slangenburgsekerk. Na de spelletjes ochtend op 11januari, waar 35 leden aanwezig waren, is de invulling van deze bijeenkomst weer van andere aard. De Stichting Ambulancewens wil ons in woord en beeld vertellen en laten zien wat de Stichting doet. Zij wil meestal de laatste wens van een zeer ernstig zieke in vervulling laten gaan.

De wensen zijn zeer divers: een dagje naar het strand, een bezoek aan een ver wonend familielid, het bijwonen van een sportwedstrijd of het aanwezig zijn van een bruiloft of een uitvaart. Wensen die zonder deze stichting moeilijk vervuld kunnen worden. Aan deze wensen zijn voor de betrokkene geen kosten verbonden. De stichting betaalt de wenskosten voor de patiënt. Er gaat altijd een verpleegkundige mee.

Misschien komt u ooit in een situatie waarin ook u denkt “Zal ik voor iemand een wens indienen bij deze stichting?”. Na deze middag weet u hoe dat mogelijk is. Gezien het onderwerp denken we dat ook niet leden belangstelling hebben om het verhaal te horen. Bij deze is iedereen van harte welkom.

We hopen dat de aanwezigen na afloop een donatie voor deze stichting willen doen in een rietenmandje bij de uitgang.

De inloop voor deze bijeenkomst, waar in het begin enkele zakelijke mededelingen worden gedaan, is om 13.45 uur. Een kop koffie of thee met iets lekkers wordt u aangeboden. Om 14.00 uur wordt een begin gemaakt met de bijeenkomst. In de pauze krijgt u iets fris te drinken. De voorzitter sluit dit samenzijn om ongeveer 16.00 uur. 


www.pcob.nl/afdelingen/doetinchem