Eten en ontmoeten in de kerkherberg. Foto: PR

Eten en ontmoeten in de kerkherberg. Foto: PR

Welkom bij de Kerkherberg

DOETINCHEM - Vrijdag 17 maart staan de tafels weer gedekt voor de maaltijd van de kerkherberg in de Wingerd. Tijdens een heerlijke maaltijd ontmoeten mensen elkaar in een ontspannen sfeer. Jong en oud, kerkelijk of onkerkelijk, iedereen is welkom. Voor deze maaltijd staat een mooi buffet met verschillende gerechten op tafel. Bij de bereiding worden zoveel mogelijk biologische, lokale en Fairtrade ingrediënten gebruikt. U kunt kiezen uit 2 of 3 verschillende gerechten, die ook altijd weer te combineren zijn. De gerechten worden bereid door enthousiaste mensen die houden van koken. Daarom smaakt het eten vaak net even anders dan u gewend bent. Er wordt rekening gehouden met een suikervrij en/of vegetarisch dieet. We eten samen maar ook ontstaan er vaak mooie gesprekken. Daarom zitten we aan kleine tafels van 4 tot 8 personen zodat u elkaar gemakkelijk kunt verstaan. Er is plaats voor maximaal 25 gasten.

Vanaf 17.45 uur zijn de deuren van De Wingerd open en wordt u ontvangen met een welkomstdrankje. Om 18.00 uur gaan we aan tafel en rond 19.45 is het geheel afgelopen. Tijdens het kopje koffie aan het eind van de maaltijd, komt iemand langs de tafels waaraan u de kosten, €5,- p.p. kunt betalen.

U kunt zich voor deze maaltijd opgeven op maandag 13 maart van 09.00 tot 10.30 uur bij Nel Keukenkamp, 06-39580120. U kunt ook via het meedoen arrangement boeken maar ook dan moet u zich wel opgeven. Zoals gewoonlijk zijn vanaf 17.45 uur de deuren open. Heeft u vervoersproblemen en woont u in de wijken De Huet, Dichteren of Stadskwartier dan kunt u vragen om opgehaald te worden.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie: Anneke Peerenboom, anneke@peerenboom.info, 0314-346096